Ontwikkel jezelf verder bij Transfore

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, voor jezelf én voor onze organisatie. Je kunt bij ons trainingen en cursussen volgen, vakinhoudelijk en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor kun je gebruikmaken van de kennis, ervaring en opleidingsmogelijkheden van de Dimence Groep.

Opleidingen bij de Dimence Groep

De Dimence Groep heeft opleidingsplaatsen voor verschillende beroepsopleidingen. Het is een erkend opleidingsinstituut voor de:

Meestal zijn dit meerjarige opleidingen met een leerplek bij Transfore of één van de andere stichtingen van de Dimence Groep. Ook is het mogelijk om tijdens je opleiding bij verschillende stichtingen te werken, zodat je in aanraking komt met de verschillende werkvelden in de psychiatrie: van welzijn tot gespecialiseerde psychiatrie en van jeugd ggz tot forensische psychiatrie.

Stages

De Dimence Groep heeft stageplaatsen voor de meeste beroepen die binnen onze organisatie voorkomen. Het is een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau, zoals verpleegkunde, therapeutische opleidingen, (klinische) psychologie, secretarieel of facilitair. Stagiairs krijgen een stagevergoeding conform CAO-GGZ. Ook zoeken we regelmatig studenten die hun afstudeeronderzoek binnen de ggz willen uitvoeren. Ook Transfore heeft regelmatig stageplekken voor hbo- en wo-studenten. Voor een deel van de stageplaatsen maken we afspraken met de ROC's en hogescholen. Deze plaatsen worden door de opleidingsinstellingen ingevuld. Vrije stageplaatsen voor de opleidingen (toegepaste) Psychologie, Orthopedagogiek en SPH plaatsen we altijd als vacature op deze site. Op termijn doen we dit met alle vrije stageplaatsen. Zoek bij vacatures op de functiecategorie ‘stageplaats’, en je krijgt een overzicht van alle beschikbare stageplaatsen. Je kunt reageren door te solliciteren op één van deze vacatures.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met het stagebureau van de servicedesk HRM.