Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
g

Agogische functies

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Dat kan bij Transfore als forensisch agoog of maatschappelijk werker.

 

Agogische functies 

Bij Transfore behandelen wij jaarlijks meer dan 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Wij zijn onderdeel van de Dimence Groep en staan bekend om ons trajectdenken en onze kernwaarden gastvrijheid, veiligheid en resultaatgerichtheid. 

Onze ambitie ligt niet alleen bij het behandelen van patiënten, maar ook bij duurzaamheid, ontwikkeling van mensen en digitale transformatie. Bij ons staan medewerkers centraal en bieden wij hen veel mogelijkheden voor eigen initiatief.

Afbeelding
Mw en agogen
Video Url

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Forensisch agoog 

Als forensisch agoog coördineer je de zorg rondom een patiënt met forensisch psychiatrische problematiek. Je stelt het behandelplan op en voert (delen van) dit plan uit. Dit doe je in een ambulante of klinische setting of bij forensisch beschermd wonen. Je begeleidt en coacht je patiënten bij de uitvoering van hun dagelijkse routine en bij hun resocialisatie. Hiervoor heb je contact met de naasten en verwijzers van je patiënt en werkt met hen samen. 

Maatschappelijk werk 

Je coördineert, begeleidt en behandelt forensisch psychiatrische patiënten en/of hun naasten bij psychosociale en psychiatrische problematiek. Daarbij staat het voorkomen van (het herhalen van) grensoverschrijdend gedrag centraal. Je begeleidt en coacht patiënten bij de uitvoering van hun dagelijkse routine. Je voert individuele en groepsgerichte behandelonderdelen uit. Je bent een belangrijke schakel in de contacten met naasten en verwijzers van de patiënt.