Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
foto psychiater

Psychiater

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Dat kan bij Transfore als psychiater.

 

Bij Transfore behandelen wij jaarlijks meer dan 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Wij zijn onderdeel van de Dimence Groep en staan bekend om ons trajectdenken en onze kernwaarden gastvrijheid, veiligheid en resultaatgerichtheid. 

Onze ambitie ligt niet alleen bij het behandelen van patiënten, maar ook bij duurzaamheid, ontwikkeling van mensen en digitale transformatie. Bij ons staan medewerkers centraal en bieden wij hen veel mogelijkheden voor eigen initiatief. 

Video Url

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Als psychiater werken bij Transfore 

Ben jij een bevlogen psychiater die affiniteit heeft met de forensische psychiatrie? Bij Transfore werk je in een uitdagende, innoverende en mensgerichte werkomgeving, die je alle ruimte biedt om te leren en te onderzoeken. De problematiek is complex en het is een uitdaging om op creatieve wijze de mogelijkheden van verbetering te vinden. Bij Transfore draag je bij aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving. We zoeken psychiaters die mee willen we bouwen aan het Forensisch Circuit Oost-Nederland (FCON) en aan onze brugfunctie tussen de reguliere en/of specialistische ggz en de forensische ggz.  

Als psychiater bij Transfore:  

  • ben je ondernemend, flexibel en breed inzetbaar; 
  • krijg je alle ruimte om je vak optimaal te kunnen uitoefenen; 
  • werk je met bevlogen professionals in een wetenschappelijk en dynamisch werkklimaat; 
  • kun je jezelf blijven ontwikkelen; 
  • word je goed beloond met een aantrekkelijk salaris en een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket.