Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
foto man achter bureau

Management en ondersteuning

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Dat kan bij Transfore op het gebied van management en ondersteuning.

 

Bij Transfore behandelen wij jaarlijks meer dan 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Wij zijn onderdeel van de Dimence Groep en staan bekend om ons trajectdenken en onze kernwaarden gastvrijheid, veiligheid en resultaatgerichtheid. 

Onze ambitie ligt niet alleen bij het behandelen van patiënten, maar ook bij duurzaamheid, ontwikkeling van mensen en digitale transformatie. Bij ons staan medewerkers centraal en bieden wij hen veel mogelijkheden voor eigen initiatief. 

Afbeelding
Management en ondersteuning DG
Video Url

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Management en ondersteuning 

Transfore heeft een platte en laagdrempelige organisatiestructuur: lijnen zijn gegarandeerd kort en leidinggevenden zijn goed bereikbaar en beschikbaar. Al onze medewerkers zijn nauw betrokken bij tactische en strategische vraagstukken. Dat gaat gepaard met een grote mate van verantwoordelijkheid in alle lagen van de organisatie en vraagt om specifieke eigenschappen van onze managers en ondersteuners. Wij zijn ervan overtuigd dat Transfore op alle niveaus het beste functioneert als al onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om mee te denken en mee te praten. Dit doen we via Beleid Maken We Samen (BMWS). Medewerkers kunnen hierdoor mee denken en adviseren over het aanstaande beleid, waarbij het management ondersteunt en faciliteert. 

Ben jij die professional die het niet voor een ander bedenkt, maar je collega's uitdaagt, ondersteunt en faciliteert om actief mee te denken en zoek je een uitdagende baan? Solliciteer dan bij Transfore.