Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
foto man achter bureau

Verpleegkundigen

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Dat kan bij Transfore als verpleegkundige.

Bij Transfore behandelen wij jaarlijks meer dan 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Wij zijn onderdeel van de Dimence Groep en staan bekend om ons trajectdenken en onze kernwaarden gastvrijheid, veiligheid en resultaatgerichtheid. 

Onze ambitie ligt niet alleen bij het behandelen van patiënten, maar ook bij duurzaamheid, ontwikkeling van mensen en digitale transformatie. Bij ons staan medewerkers centraal en bieden wij hen veel mogelijkheden voor eigen initiatief. 

Video Url

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.

Verpleegkundig Specialist 

Als verpleegkundig specialist ggz bij Transfore werk je samen met verschillende professionals binnen en buiten de forensische ggz. Als verpleegkundig specialist heb je mede de regie over de behandeling van patiënten met forensische psychiatrische problematiek. Je werkt nauw samen met psychiaters en verpleegkundige teams om een optimaal behandelklimaat te creëren. Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van een behandelplan voor forensisch psychiatrische patiënten en voert individuele- en groepsbehandelingen uit. Ook kan je als regiebehandelaar ingezet worden. 

Belangrijke taken: 

 • verzorgen van intakes en indicatiestellingen; 
 • opstellen en uitvoeren van behandelplannen; 
 • behandelen van complexe problematiek; 
 • mede ontwikkelen en onderhouden van het behandelaanbod. 

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv) 

Heb je ervaring met crisisbeoordelingen en –interventies, ben je vindingrijk en heb je plezier in complexe casuïstiek? Dan ben je als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige (SPV) bij Transfore op de juiste plek. Als SPV verricht je intakes, (groeps)behandelingen en begeleiding van patiënten met forensisch psychiatrische problematiek. Je hebt oog voor de problemen van de naasten van de patiënt en biedt ook aan hen ondersteuning.  Systemisch werken en samenwerken met ketenpartners beschouw je als vanzelfsprekend. In acute situaties treed je doortastend op en voel je aan wanneer een meer terughoudende houding op zijn plaats is. Goede samenwerking met alle betrokkenen rondom de patiënt is voor jou vanzelfsprekend: van naasten tot hulpverlening, van wijkagent tot reclassering. Je kunt schakelen tussen verschillende rollen: psychologische diagnostiek, behandeling en ondersteuning.  Bij ons werken BIG-geregistreerde sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen met relevante werkervaring in de ggz, bij voorkeur in de verslavingszorg, een FACT-team of een psychiatrische polikliniek. 

 Belangrijke taken: 

 • crisisbeoordelingen en -interventies; 
 • opstellen en uitvoeren van behandelplannen met haalbare behandeldoelen; 
 • intakes, (groeps)behandelingen en begeleiding; 
 • samenwerken; 
 • mede ontwikkelen en onderhouden van het behandelaanbod.
Afbeelding
Foto Transfore verpleegkundigen

 Forensisch verpleegkundige 

Als forensisch verpleegkundige bij Transfore ben je persoonlijk begeleider van patiënten met forensische psychiatrische problematiek. Je coördineert, behandelt en begeleidt. Dit doe je in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is, in een laagdrempelige organisatie en in een hecht team met betrokken collega’s.   

 Belangrijke taken: 

 • coördineren van de zorg rondom de patiënt; 
 • opstellen en uitvoeren van (delen van) het behandelplan; 
 • begeleiden en coachen van patiënten bij de uitvoering van de dagelijkse routine; 
 • verrichten van verpleegtechnische handelingen; 
 • interveniëren of assisteren in crisissituaties; 
 • onderhouden van contacten met naasten van de patiënt.